Вважайте це повторним представленням.

У березневому номері нашого журналу я пообіцяв, що 2024 рік стане для Christianity Today роком змін. Цей випуск став першим кроком на виконання цієї обіцянки. Усе, від словесного знака до кольорів, шрифтів, макета та структури, було переосмислено та перероблено. Сподіваємося, ви погодитеся, що журнал став ще більш привабливим для читання. Ми хочемо, щоб кожен випуск був коштовним каменем, витвором мистецтва та містив справді цікаві розповіді та ідеї, які відображали б багатство життя з Христом і Його церквою.

Трохи пізніше я поясню, чому ми вибираємо цей курс. Наразі я хочу пояснити мову нашого словесного знака.

До того, як я прийшов у Christianity Today, я очолював креативне агентство, яке допомогло сотням організацій удосконалити те, як їхні організації виглядають та що вони кажуть споживачам. Але я ніколи не думав про Christianity Today як про бренд. Це радше діяльність, спрямована на висвітлення того, що означає вірно слідувати за Ісусом у наш час.

Однак ми маємо фундаментальне запрошення для читачів. Не слоган чи гасло, а саме запрошення: шукайте Царства Божого.

Про наше покликання до Царства Божого я більше розповім у наступних випусках. А поки я хочу сказати одну просту річ.

Царство Боже невловиме. Ісус порівнює його з насінням, перлиною, скарбом, виноградником і весільним бенкетом. Він говорить про «таємниці Царства Небесного» (Мт. 13:11) і закликає нас не гнатися за речами цього світу, а «шукати найперше Царства Божого й правди Його» (6:33).

«Шукайте найперше» була першою піснею, яку я співав. Це було до мого хрещення, до того, як я познайомився з Ісусом, до того, як я усвідомив, наскільки красивими та розбитими можуть бути світ і церква. Але кажучи простими словами, це було запрошення, яке покликало мене до Христа й до служіння Царству Христової любові у світі.

Можливо ми не завжди розпізнаємо Царство, коли бачимо його. Але ми повинні знати, чим воно не є. Сьогоднішній світ розколотий війнами й ненавистю, гнобленням і зловживаннями, презирством до правди й чеснот. На нашій обкладинці зображена церква, яка, подібно до одягу Ісуса біля підніжжя хреста, розділена через владу та прибутки. Це не воно. Це не Царство Боже.

Але ми запрошуємо вас шукати його разом із нами. У Святому Письмі. У Божій праці по всій планеті. У житті окремих людей і сімей, близьких і далеких, які несуть Ісуса в цей розбитий світ. Шукайте надії, шукайте Ісуса, шукайте Царства, і, сподіваюся, разом ми його знайдемо.

Тімоті Делрімпл є президентом і генеральним директором Christianity Today.

[ This article is also available in English Português 简体中文 Indonesian 繁體中文, and русский. See all of our Ukrainian (Українська) coverage. ]

Free Newsletters

More Newsletters